İZMİR / BAYRAKLI - Mustafa Uygur Ortaokulu

Mustafa Uygur Ortaokulu

ÇAY MAH. 2120/7 SK. MUSTAFA UYGUR ORTAOKULU BLOK NO: 4 BAYRAKLI / İZMİR
Vizyon
• Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı hedefleyen, • Geleceğimizi aydınlatacak bilgi merkezini oluşturan, • 21. yüzyıl bilgi toplumu için fikir ve proje üreten, • Bilim ve teknoloji ile barışık, • Akıl, bilim ve tarihin aydınlığında değişim ve gelişmelere açık, • İzmir’e ve Türkiye’ye model oluşturacak projeler üreten kurum olmak.
Misyon
Türk Milletinin iyi insan, iyi vatandaş özelliklerine sahip; millî, manevî ve ahlakî değerlerini benimseyen, kendisine, ailesine , milletine yararlı, bilgili, becerikli, kendine güvenen, düşünen, üreten kişilerin yetişmesi için eğitim kurumları arasında koordinasyonu sağlamak, Türkiye Cumhuriyetinin muasır medeniyet seviyesine çıkması çalışmala-rına katkı sağlayacak ve standartları yüksek, kaliteli bir eğitimin lokomo-tifi olmak, Yöneticilere , öğretmenlere ve personele rehberlik yaparak, nitelikli iş yapmalarını sağlamak, Engelliler dahil herkesi örgün ve yaygın eğitim şemsiyesi altına alarak sürekli eğitimi gerçekleştirmek.
Öğretim Şekli :Tekli
Doğalgaz (KALORİFER)
Ulaşım
Halkapınar´dan 599, Kemer´den 699 numaralı otobüsler ile, Karşıyakadan İzban, Bornova yönünden Çaymahalle - Yeni Garaj, Alparslan - Yeni Garaj dolmuşları ile ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri
İlçemiz Metropol içinde olup, Karşıyaka ilçesi ile Bornova ilçeleri arasında bulunmaktadır.
İl merkezine uzaklık 6 km,İlçe Merkezine uzaklık 987 metre
Erasmus+ projesi(2018-2020)